Bestuur

Van het bestuur ...

Nieuws afbeelding 12-3-2007

Beste lezers,

Onze eerste teams, Dames 1 en Heren 1, sloten dit eerste weekend beiden af met winst. Perfect, een betere start van de 2e helft van het veldseizoen is niet mogelijk! De heren versloegen (uit) niemand minder dan de Graspiepers onder aanmoediging van een trouwe club supporters. Winst met 3-2. De Dames thuis tegen Kampen, 2-1. Dames 1 hield duidelijk de druk op de ketel, maar door de vervelend sterke verdediging en prima keepster hield Kampen het vol tot 5 minuten voor tijd. Adinda scoorde 2 keer: na achterstand de gelijkmaker en slechts 5 minuten voor einde wedstrijd het winnende goal. Gefeliciteerd Dames en Heren, en jullie coaches, trainers, begeleiders natuurlijk.

Het zaalseizoen is weer afgesloten. Meisjes B1 en Meisjes C2 werden kampioen. Gefeliciteerd dames, geweldig!  Jullie redden de eer van de club. Taarten komen jullie toe!

Het eerste weekend veldhockey zit er weer op. Alle geplande wedstrijden werden gespeeld. Prachtig weer, beide velden bespeelbaar, geweldig. Niet alle uitslagen even positief, niet iedereen tevreden, maar ook dat heeft weer zijn voordelen, we weten weer waarvoor we trainen. Helaas verschenen niet alle scheidsrechters. Aan hen die niet verschenen en niet zelf voor vervanging zorgen: 22 spelers, hun wissels, coaches, rijders, scheidsrechtercommissarissen, bestuursdienst  en publiek laten jullie barsten. Dat zijn heel veel personen! Waardeloos, onbegrijpelijk, waar is de team- en clubmentaliteit. De komende Algemene Leden Vergadering is het een agendapunt. Dank aan hen die wederom wilden inspringen en hun eigen agenda aanpasten, dank aan een ouder van Groningen die bereid was een wedstrijd te fluiten.

De aftrap, voortaan ‘van het bestuur’ digitaal. Met de start van de 2e helft van het veldseizoen tevens de start van ons digitale tijdperk. Voor iedereen zal het wennen zijn en wij hopen dat alle startproblemen, die er zeker zijn, opgelost worden. Dat alle nadelen verdwijnen en er slechts voordelen resteren. Voor het bestuur wennen dat er geen deadline meer is voor het ter perse gaan van het Bullytin. Wel makkelijk, maar wij hebben ons voorgenomen elke week een bericht van het bestuur te plaatsen. Om te voorkomen dat het voor u als lezer vreselijk saai wordt, gaan we dat per toerbeurt doen.

Tot slot, volgens LISA passeerden we de grens van 600 leden! Ook dat is nieuw!