header foto header foto header foto header foto header foto

Heren 1

Wedstrijdverslag Ede H1 – Leeuwarden H1

Nieuws afbeelding 13-9-2011 12 uur ’s middags vertrok Heren 1 vanachter het station richting Ede. Een mooi complex met 2 watervelden en 1 semi-waterveld. Helaas was het veld waarop wij speelden nogal traag door het vele water dat er op lag. De eerste 20 minuten waren wij de beter ploeg. Enkele corners en een aantal kansen werden gehaald, maar helaas niet benut. Bij een strafcorner scoorden we via Johan Goslings, deze werd helaas afgekeurd, omdat na overleg tussen beide scheidsrechters bleek dat de bal niet buiten de cirkel was geweest. Vlak daarna kreeg Ede zijn eerste (onterechte) strafcorner, welke snoeihard in de rechterkruising werd gepusht (1-0). Enkele minuten later scoorde Ede ook de 2-0. Vlak voor rust kreeg Ede weer een strafcorner na ongelukkig uitverdedigen, welke weer snoeihard in de rechterkruising werd gepusht (3-0).

In de rust heeft Harmen ons de juiste informatie meegegeven waarop wij de tweede helft zouden moeten beginnen. Dit worp zijn vruchten af, want na de eerste 15 minuten volle druk op de defensie van Ede viel er uiteindelijk toch een gaatje en wist Otto Viersen de bal achter de keeper te werken (3-1). Onfortuinlijk genoeg kregen wij snel daarna via een counter van Ede weer een tegengoal (4-1). Een domper voor het goede begin van de tweede helft. Ook de derde strafcorner die aan Ede werd toegekend ging snoeihard in de rechterkruising (5-1). We wisten nog iets terug te doen via Tom van Balen Walter, die de bal in het doel kreeg (5-2). Het mocht niet baten want in de slotminuut scoorde Ede de laatste goal door een actie over de achterlijn (6-2).

Eindstand Ede – Leeuwarden (6-2)

Toch hebben we veel vertrouwen in de komende wedstrijd thuis tegen Ares H1, komt allen aanmoedigen!