header foto header foto header foto header foto header foto

Dames 1

wedstrijdverslag Dames 1

Nieuws afbeelding 4-4-2011 Voor de winterstop wonnen we met 6-3 gewonnen van deze dames, vandaag namen we het weer tegen Lochem op. Vanaf de eerste minuut gingen we er vol tegenaan en dat was te merken! Binnen 10 minuten stonden we dankzij een aantal prachtige goals en combinaties al met een paar punten voor. Vanaf dat moment besloot Lochem massaal te verdedigen, wat betekende dat hun hele team zich verzamelde op hun helft. Toch bleven we doorgaan en na een perfect geplaatste strafbal, genomen door Claire Bloem, gingen we de pauze in met een geruststellende voorsprong. Halverwege de tweede helft scoorden we weer binnen 10 minuten een aantal keer, waaronder een tweede strafbal. Lochem heeft ook nog een goaltje weten te maken, wat resulteerde in een eindstand van 8-1 voor Leeuwarden!