header foto header foto header foto header foto header foto

Dames 1

Emmen - D1

Nieuws afbeelding 5-10-2010

Na twee weekenden geen wedstrijd te hebben gespeeld, vertrokken we zondag in alle vroegte richting Emmen. Het weer zat in ieder geval mee: blauwe lucht en het was behoorlijk warm. En dat hebben we gemerkt! De eerste helft begon goed voor ons. De eerste 10 minuten speelden zich vooral af in de cirkel van Emmen, de bal ging er alleen steeds net niet in. Opeens had Emmen een uitval en wij stonden blijkbaar even niet op te letten want zo stonden we opeens met 1-0 achter. En daar bleef het niet bij. Na weer vooral aanvallend op hun helft te hebben gespeeld kwam er een tweede uitval van Emmen die benut werd. We gingen de rust in met een 2-0 achterstand.

Na de rust gingen we er weer vol tegenaan en dat wierp zo zijn vruchten af want na een tijdje wist Heleen met een harde klap vanaf de cirkelrand de 2-1 te produceren. Helaas was het antwoord daarop van Emmen een tegengoal (3-1). Niet lang daarna maakte Heleen ons tweede goal (3-2). Maar Emmen scoorde in een snelle actie nog een laatste goal en zo liep de wedstrijd, die we eigenlijk hadden verwacht te winnen, af met een verlies van 4-2.