header foto header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

PW – MHCL Dames 1 (2-2)

Nieuws afbeelding 7-12-2011

De wedstrijd tegen PW was alweer de eerste returnwedstrijd voor de tweede  helft. De eerste wedstrijd die we tegen PW speelden, hadden we gewonnen met 2 -1. Die uitslag was toen voor ons een welkome verrassing, aangezien we immers niet een hele denderende voorbereiding hadden gehad.
Nu na 11 wedstrijden is er al een goed  beeld ontstaan van de krachtverschillen in deze poule. Onderaan blijft het nog steeds erg spannend. Zoals ik al eerder schreef hebben we tegen Leusden de aansluiting met de middenmoot enigszins verloren. Maar om niet om de echte laatste plaatsen te strijden moesten we deze wedstrijd echt winnen.
Na een ietwat snelle, maar goede voorbereiding begonnen we de wedstrijd. Iedereen was goed geconcentreerd. We wonnen veel duels en vingen de ballen goed op, op het middenveld. We creëerden daarom in de beginfase een aantal goede kansen voor de goal, maar helaas gingen de ballen er niet in.
PW kreeg halverwege de eerste helft een strafcorner. Eerst werd deze goed gestopt door Roos maar helaas uit de rebound scoorde PW toch de 1-0. Deze voorsprong was niet verdiend, maar toch staat het op het scorebord.
Het bleef 1-0 tot de rust. Na rust bleven we goed doorspelen.  De duels werden wel iets feller, maar daar maakte de scheidsrechters snel een einde aan. Hij gaf een groene kaart aan Vivianne, maar gaf daarbij aan dat die kaart voor het alle speelsters bedoeld was en dat er geen fysieke duels, meer getolereerd werden. Nog geen halve minuut hadden we DE ELLEBOOG VAN DE WEEK, die onbestraft bleef. Maar het moet wel even gezegd worden, vaak wordt er in onze competitie  veel gezeurd over de slechte scheidsrechters, maar de scheidsrechters van vandaag floten gewoon goed.
Maar de wedstrijd ging natuurlijk gewoon door. We kregen een strafcorner die benut werd door Kirsten. We stonden gelukkig weer gelijk. Kort daarna kregen we weer een aantal corners. En weer benutte Kirsten daar één van. We waren dus knap teruggekomen van de achterstand, naar een voorsprong 2-1.
Er was niet veel tijd meer om te spelen, dus we probeerden de wedstrijd rustig uit te spelen. Maar PW bleef doordrukken. Blijkbaar konden ze nog één keer richting de goal geschreeuwd worden door hun coach. En echt in de allerlaatste minuut scoorde PW nog de gelijkmaker. Voor PW een punt gewonnen maar voor ons zeker 2 punten verloren.
Dit was de laatste wedstrijd voor de winterstop. Op 7 maart spelen we onze eerstvolgende wedstrijd weer. We spelen dan thuis tegen Arnhem.
We wensen iedereen alvast fijne feestdagen en tot 7 MAART 2010
Groeten
Dames 1

Ps. U zult zich afvragen hoe we vorige week gespeeld hebben, want daarvan stond geen verslag op de site. Helaas had de verslaggeefster het zo druk, dat een wedstrijdverslag er niet in zat. We hebben ook verloren met 5-1 van GHBS, dus een echt opbeurend verhaal was het vast niet geweest. Wel moet gezegd worden dat we in de eerste helft al snel met 5-0 achterstonden. Maar we hebben de tweede helft echt veel beter gespeeld, waardoor GHBS helemaal niet meer in het spel kwam wat ze de eerste helft konden spelen.