header foto header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

MHCL Dames 1 - Leusden (3-2)

Nieuws afbeelding 18-5-2009
Voor MHC Leeuwarden Dames 1 stond zondag 17 mei Leusden als afsluiting van dit seizoen op het programma. De Leeuwarder dames kwamen op voorsprong door een doelpunt van Else van der Meer. Een paar minuten later was het Heleen Kibbelaar die voor MHC Leeuwarden de stand op 2-0 zette. MHC Leusden vocht zich echter terug naar 2-2 ruststand. Leeuwarden toonde in de tweede helft karakter. De ploeg ging de strijd volop aan en zag die inspanning beloond met een counter doelpunt van alweer Else van der Meer. Die zette daarmee de eindstand van 3-2 op het scorebord.