header foto header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

Ares Heren 1 - MHCL Heren 1 (6-4)

Nieuws afbeelding 5-4-2009
Leeuwarden begon de lastige uitwedstrijd in Apeldoorn goed en stond na vijf minuten door een strafbal van Johan Goslings op 0-1 voorsprong. Al snel na de 0-1 scoorde Olaf Loman en vergrootte daarmee de voorsprong naar 0-2. De mannen uit Leeuwarden hockeyden echter, ondanks dat ze wel twee keer scoorden, te onverzorgd. Hierdoor kon Ares nog voor rust de stand gelijk maken en er werd gerust bij een stand van 2-2.
Ares kwam feller uit de rust dan Leeuwarden en wist op een 3-2 voorsprong te komen. Kort na de 3-2 kwam Leeuwarden met 10 man te staan en even later zelfs met 9 man. Met dus twee man meer in het veld wist Ares de voorsprong te vergroten tot 5-2.
Nadat Leeuwarden weer compleet was moest het alles of niets spelen. Hierdoor kwamen de mannen door een mooie strafcorner van Johan Goslings en een fraaie tip-in van Pieter Lootsma terug tot 5-4.
Helaas gaven de Leeuwarder mannen in hun zoektocht naar de gelijkmaker teveel ruimte weg en kon Ares uit een counter de 6-4 scoren, waarmee de wedstrijd beslist werd.