header foto header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdverslagen

"De derby van het Noorden" Roden - MHCL (0-2)

Nieuws afbeelding 23-3-2009
De mannen in het geel moesten tegen Roden uit. Leeuwarden begon fel en was de eerste helft de sterkere partij. Leeuwarden speelde het spel en Roden counterde er zo nu en dan over heen, maar werd telkens opgevangen door een alerte verdediging. Het scorebord stond op 0-0 toen de eerste helft er op zat. In de tweede helft moesten beide teams echt aan de bak. Leeuwarden kreeg al vrij snel een strafcorner mee, maar  kon die niet verzilveren. Johan Kamsma scoorde eindelijk voor Leeuwarden met een fraaie strafcornervariant. Roden probeerde nog wat en bereikte meerdere malen het 23-meter gebied van de tegenstander. Leeuwarden vocht zich echter weer terug in de wedstrijd en Maurijn Oude Essink scoorde de 2-0 uit een strafcorner. De wedstrijd was gespeeld, Leeuwarden was het betere team en nam de drie punten mee naar huis.
Nog een bedankje aan de supporters die mee waren gereisd!