header foto header foto header foto header foto header foto
 
Huismannen*

“1987-2007”

Nieuws afbeelding 7-11-2007

Dit jaar bestaan wij Huismannen al weer 20 jaar, waar blijft de tijd. Dat schreeuwt natuurlijk om een feestje. Het jaarlijkse Huismannendiner annex de jaarvergadering staat dan ook geheel in het teken van dit gedenkwaardige feit.

Iedereen die in de twintigjarige geschiedenis ooit Huisman is geweest of nog steeds is wordt dan ook van harte uitgenodigd om vrijdagavond 23 november a.s. dit heugelijke feit gezamenlijk te vieren.

Je wordt verzocht om 18:30 uur aanwezig te zijn voor een grootse reünie in Stadherberg “Bellevue” aan het Oldehoofsterkerkhof 48. In dit mooie, sfeervolle etablissement geniet je deze avond van de heerlijkste gerechten uit de kwaliteitskeuken van de herberg, strelen prachtige alcoholica je huig en consumeer je met volle teugen ouderwetse gezelligheid in het gezelschap van je échte vrienden.

Belangrijke oproep:
De huidige Huismannen zijn direct te benaderen. Dat wordt wat lastiger aangaande de oud-Huismannen. Wil iedereen die nog op de één of andere manier een oud-Huisman kent, contact mee heeft of weet te benaderen, dit namens ons doen en hem van de reünie op de hoogte brengen. Laat ons dan ook weten wie je hebt benaderd. Overigens geldt beter dubbel benaderd dan helemaal niet. Mocht je oud-Huisman zijn en dit bericht nu lezen op de website: laat even wat van je horen en neem met ons contact op.

Denk aan het motto van deze reünie:

Eens een Huisman altijd een Huisman!

Reacties


Isabelle van Hamersveld

31-10-2007 @ 23:33:18 |ok casper.... bien en ikke????

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden