header foto header foto header foto header foto header foto
 
Huismannen*

Terugblik op een geslaagd Coco Huismannentoernooi 2007

Nieuws afbeelding 24-9-2007
Het Coco-Huismannentoernooi ligt al weer achter ons. Afgelopen zaterdag hebben tien zeer gemotiveerde teams gestreden om de zeer begeerde wisseltrofee (onze ouwe trouwe Coco in een kooitje). Het is in alle opzichten een zeer sportieve middag geweest. De deelnemers hebben zich in het zweet gewerkt en de toeschouwers hebben mogen genieten van een heerlijk najaarszonnetje. De weergoden waren ons namelijk zeer goed gezind en dat heeft ervoor gezorgd dat ook de barbecue na afloop een mooi buitengebeuren werd.
Na een aantal spannende en inspannende poulewedstrijden en halve finales (Kraagjes Omhoog tegen Charlotte 1-2 en Tante Gees tegen Zwart 1-0), trok Charlotte (een zorgvuldig samengestelde combinatie van Borrens en van Dijks) in de bloedstollende finale met 2-1 aan het langste eind. Zij mogen de wisseltrofee dan ook mee naar huis nemen en een jaar lang koesteren en afstoffen. Zowel ‘Charlotte’ als ‘Toekomstig Heren 1’ (zij speelden maar liefst drie keer gelijk; met de verdediging zit het over tien jaar dus wel goed) werden staande op het balkon door een ieder toegejuicht en voor hun prestaties beloond met de traditionele Huismannentaarten.
Vanaf deze plek wil de organisatie graag iedereen bedanken voor de geslaagde middag en avond en de aanwezige Huismannen bedanken voor hun inzet. Voor een impressie van de dag kun je klikken op de fotopagina van het Coco-Huismannentoernooi 2007. Tot volgend jaar.

Reacties


Jurre Giliam

24-9-2007 @ 23:15:29 |Het was weer een geweldig leuk en gezellig toernooi. Huismannen, bedankt! ^0^

Steven van Griethuijsen

26-9-2007 @ 12:39:39 |Jurre, wat ga jij laat naar bed!

Jurre Giliam

28-9-2007 @ 12:46:02 |'t Was Mama Martine, hoor Steven! hahaha

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden